A.F.I.

A.F.I.

25. září 2008 v 21:12 | Disturbed Angel


krásná fotka :*

/* <![CDATA[ */ var bbs=screen,bbn=navigator,bbh;bbh='&ubl='+bbn.browserLanguage+'&ucc='+bbn.cpuClass+'&ucd='+bbs.colorDepth+'&uce='+bbn.cookieEnabled+'&udx='+bbs.deviceXDPI+'&udy='+bbs.deviceYDPI+'&usl='+bbn.systemLanguage+'&uje='+bbn.javaEnabled()+'&uah='+bbs.availHeight+'&uaw='+bbs.availWidth+'&ubd='+bbs.bufferDepth+'&uhe='+bbs.height+'&ulx='+bbs.logicalXDPI+'&uly='+bbs.logicalYDPI+'&use='+bbs.fontSmoothingEnabled+'&uto='+(new Date()).getTimezoneOffset()+'&uti='+(new Date()).getTime()+'&uui='+bbs.updateInterval+'&uul='+bbn.userLanguage+'&uwi='+bbs.width; if(typeof(bburlparam)=='string') { bbh+='&'+bburlparam; } if(typeof(bbkeywords)=='string') { bbh+='&keywords='+escape(bbkeywords); } document.write("<scr"+"ipt language='JavaScript' charset='windows-1250' type='text/javascript' src='http://go.cz.bbelements.com/please/showit/2444/2/3/7/?typkodu=js"+bbh+"&alttext=0&border=0&bust="+Math.random()+"&target=_blank'><"+"\/scr"+"ipt>"); /* ]]> */

AFI

20. června 2008 v 23:07 | Disturbed Angel

AFI - Miss Murder

20. června 2008 v 23:06 | Disturbed Angel

AFI - fotky

9. března 2008 v 18:11 | Disturbed Angel

Fotky - Davey

27. února 2008 v 21:59 | Disturbed Angel

The Simpsons A.F.I.

20. února 2008 v 11:15 | Disturbed Angel

Nějaký fan-arty

19. února 2008 v 11:15 | Disturbed Angel





Pár fotek....

18. února 2008 v 11:14 | Disturbed Angel
Davey & Jade

AFI

Davey

AFI



Daveeey

Girl's Not Grey text+překlad

18. února 2008 v 11:14 | Disturbed Angel
Girl's Not Grey
I'll lay me down tonight,
Much further down.
Swim in the calm tonight.
This art does drown.

What follows me as the whitest lace of light,
will swallow whole,
just begs to be imbrued?
What follows has led me to this place where I belong with all erased.

What follows?
All insects sing tonight, the coldest sound.
I'd send Gods grace tonight,
Could it be found?

What follows,
Me as the whitest lace of light,
Will swallow whole
Just begs to be imbrued

What follows has led me to this place where I belong with all erased

I lay me down tonight,
Much further down.
Watch stars go out tonight.
On sinking ground

I'll lay me down.
I'll lay me down.

What follows me as the whitest lace of light
Will swallow whole
Just begs to be imbrued,

What follows, has led me to this place where I belong With all erased

What follows
Will swallow whole
What Follows
Will swallow whole
překlad:

Tuto noc si lehám
ještě nií.
Plavat tuto noc v tichu/klidu.
Tento trik/toto uměni utápí.

Co mě nasleduje jako nejdelší šňúrka světla
bude celé spolknuté/zhltané.. ?.Jen poprosit o to,být poskvrněný.
Co mě následuje mě vedlo na toto místo,kam patřím se vším vymazaným.

Co následuje ?
Všechen hmyz dnes v noci zpívá, nejchladnější zvuk.
Poslal by sem Boží milosrdenství.
Mohlo by se najít ?

Co ma následuje jako nejblší šňůrka světla
bude celé spolknuté/zhltané.. ?.Jen poprosiť o to,byt poskvrněný.
Co mě následuje mě vedlo na toto místo,kam patřím se vším vymazaným.

Tuto noc si lehám
ješte níž.
Pozerať tuto noc vychádející hvězdy
na klesající zemi.

Lehám si.
Lehám si.

Co ma následuje jako nejblší šňůrka světla
bude celé spolknuté/zhltané.. ?.
Jen poprosiť o to,byt poskvrněný.
Co mě následuje mě vedlo na toto místo,kam patřím se vším vymazaným.

Co následuje
bude celé spolknuté/zhltané.. ?.
Co následuje
bude celé spolknuté/zhltané.. ?

Love Like Winter text+překlad

16. února 2008 v 11:13 | Disturbed Angel
Love Like Winter
Warn your warmth to turn away
Here it's December every day
Press your lips to the sculptures and surely you'll stay
(Love like winter)
For of sugar and ice, I am made (I am made)

It's in her blood, it's in her blood
I met my love before I was born
He wanted love, I taste the blood
He bit my lip and drank my warmth from years before

[Unknown lyric]
I barely dreamt her yesterday
Read the lines in the mirror through the lipstick trace
(Siempre)
She said "it seems you're somewhere far away,�?to his face

It's in her blood, it's in her blood
I met my love before I was born
She wanted love, I taste her blood
She bit my lip and drank my warmth from years before

Love like winter (Oh)
Love like winter, winter�?3, 4

It's in her blood, it's in her blood
I met my love before I was born
He wanted love, I taste the blood
He bit my lip and drank my warmth from years before
Láska jako zima
Varuj své teplo před odchodem.
Je tu prosinec každý den.
(S)tlač svoje rty do soch a určite tu zůstaneš.
Jsem stvořený pro cukr a led.

REF,:
Je to v jeji krvi,je to v její krvi.
Potkal jsem svoji lásku předtím než sem se narodil.
On hledá lásku,ja chutnám krev.
Hryzl moje rty a pil moje teplo z roků předtím.

(lyrics unknown)
Sotva si vysnívam jej včerajšok (?)
Čti řádky v zrcadle cez stopu rtěnkyi.
Ona řekla : Vypadáte,že jste zdaleka." do jeho tváře.

REF.:

Láska jako zima
Láska jako zima,zima

REF.:

Yeah toe úžasný..

14. února 2008 v 22:12 | Disturbed Angel


Miluju podobný kresby..:-*Klidně u skutečnost..xD :X

DiISKOGRAFIE

14. února 2008 v 21:56 | Disturbed Angel
2006 Decemberunderground
2004 AFI
2003 Sing The Sorrow
2003 Leaving Song Part II - Australian Single
2001 Days of the Phoenix
2000 The Art Of Drowning
1999 Black Sails In The Sunset
1999 Black Sails
1999 All Halllow's
1998 A Fire Inside
1997 Shut Your Mouth And Open Your Eyes
1996 Very Proud Of Ya
1995 Fly In the Ointment
1995 Answer That And Stay Fashionable
1994 Eddie Picnic's All Wet
1994 AFI/Heckle
1993 Dork
1993 Behind the Times

Tak jde čas s A.F.I.

14. února 2008 v 21:54 | Disturbed Angel

AFI-info

14. února 2008 v 21:53 | Disturbed Angel
Členové:
Davey Havok - zpěv (2zprava)
Jade Puget - kytara (2zleva)
Hunter Burgan - basovka (vpravo)
Adam Carson - bicí (vlevo)

Diskografie:
Answer That and Stay Fashionable (1995)
Very Proud of Ya (1996)
Shut Your Mouth and Open Your Eyes (1997)
Black Sails in the Sunset (1999)
The Art of Drowning (2000)
Sing the Sorrow (2003)
AFI (2004)
Decemberunderground (2006)

Historie:
A.F.I. (A Fire Inside) vznikla (když se její členové nudili při skateboardu) v roce 1991 v sestavě Davey Havok, Markus Stopholese (kytara), Vic Chalker (basovka) a Adam Carson. Basák Vic byl později nahrazen Geoffem Kresgem, kterého později nahradil Hunterem Burganem. Stejně tak kytarista Sopholese byl nahrazen Jade Pugetem
 
 

Reklama